KASBIY TA’LIM MUASSASALARIDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Artiqbayev Ilxomjon, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur ilmiy maqolada kasbiy ta’lim muassasalarida innovatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar, raqamli platformalar, interaktiv metodlar hamda kompetensiyaviy  yondashuvning  kasbiy  ta’lim  samaradorligiga  ta’siri  yoritilgan. Tadqiqot davomida kasbiy ta’lim tizimida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash orqali o‘quvchilarning kasbiy kompetensiyasi, mustaqil fikrlashi va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish  imkoniyatlari  o‘rganildi.  Shuningdek,  maqolada  innovatsion  ta’lim texnologiyalarini joriy etishdagi muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.