TA’LIM MUHITINING TALABALARNING O’Z-O’ZINI BAHOLASHINI KUCHAYTIRISHDAGI RO’LI - Bozorova Mohlaroyim Murodjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalaridagi ijtimoiy-psixologik muhitning talabalar shaxsiy o’sishi va ularning o’z-o’zini baholash darajasiga ta’siri tahlil  qilinadi.  Maqolada  o’qituvchi  bilan  muloqot,  akademik  muvaffaqiyatlar  va guruhdagi  munosabatlarning  talaba  “Men”  konsepsiyasiga  ta’sir  etuvchi  omillar yoritilgan.  Shuningdek,  sog’lom  ta’lim  muhitini  yaratish  orqali  talabalarda  o’ziga bo’lgan ishonchni oshirish bo’yicha tavsiyalar berilgan.