O‘QUVCHILARDA HISSIY INTELLEKTNING SHAKLLANISHI HAMDA PSIXOLOGIK ASOSLARI - Abdullajanova Raxmatoy Sirojidinovna,; Ortiqova Madina Yusubjanovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda hissiy intellektning shakllanish jarayoni, uning psixologik  asoslari  hamda  shaxs  rivojlanishidagi  ahamiyati  yoritiladi.  Shuningdek, hissiy intellektni rivojlantirishda oila, maktab va psixologik yondashuvning o‘rni tahlil qilinadi.