BOLALARDAGI STRESSNI OLDINI OLISH HAMDA STRESSGA NISBATAN IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Shodatova Munira Umurovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA    Mazkur maqolada bolalarda stress holatlarining kelib chiqish sabablari, uning psixologik  ta’siri  hamda  stressning  oldini  olish  usullari  yoritiladi.  Shuningdek, bolalarda stressga nisbatan psixologik barqarorlik va immunitetni shakllantirishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi.