MAKTABDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK MUHITNI YARATISHDA OILAVIY TARBIYANING AHAMIYATI - Kuziyeva Umida Komuljonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  maktabda  sog‘lom  psixologik  muhitni  yaratishning ahamiyati,  uni  shakllantiruvchi  omillar  hamda  ta’lim  jarayonidagi  o‘rni  yoritiladi. Shuningdek,  o‘quvchi,  o‘qituvchi  va  ota-onalar  hamkorligining  psixologik  iqlimga ta’siri tahlil qilinadi.