TARBIYASI QIYIN BOLALAR PSIXOLOGIYASI - Rajabova Shoxista Zaripovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada tarbiyasi qiyin bolalarning psixologik xususiyatlari, ularning xulq-atvoridagi o‘ziga xos jihatlar hamda bunday bolalar bilan ishlashning samarali psixologik yondashuvlari yoritiladi.  Shuningdek, oila, maktab va psixologik xizmat hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.