JAMIYATIMIZDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI TOʻGʻRI YOʻLGA QOʻYISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Sa'dullayeva Gulnoza Baxrom qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  jamiyatda  sog‘lom  turmush  tarzini  shakllantirishning psixologik asoslari, uning shaxs va jamiyat rivojiga ta’siri hamda bu jarayonda oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘rni yoritiladi.