MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARNI KOMIL INSON RUHIDA TARBIYALASHNING PEDAGOGIK OMILLARI - Abduhakimova Nilufar Jumaboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimida  bolalarni  komil  inson  ruhida tarbiyalashning  pedagogik  omillari,  ma’naviy-axloqiy  tarbiyaning  mazmuni  hamda tarbiyaviy  jarayonning  samarali  usullari  yoritilgan.  Shuningdek,  bolalarda  milliy qadriyatlar,  axloqiy  sifatlar,  vatanparvarlik,  insonparvarlik  va  ijtimoiy  faollikni shakllantirishning pedagogik jihatlari tahlil qilingan.