BOLALARGA NISBATAN ZO‘RAVONLIKLARNI OLDINI OLISHNING DOLZARB MASALALARI - Rasulova Lola Xasanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada bolalarga nisbatan zo‘ravonlikning psixologik va ijtimoiy sabablari, uning bola ruhiyatiga ta’siri hamda zo‘ravonlikning oldini olishning dolzarb masalalari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning bu boradagi mas’uliyati tahlil qilinadi.