YOSHLARNI PSIXOAKTIV MODDALARGA QARAMLIKDAN PSIXOLOGIK HIMOYALASH USULLARI - Doniyorova Gulzira Xursanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada yoshlarni psixoaktiv moddalarga qaramlikdan himoya qilishning psixologik jihatlari, ushbu muammoning kelib chiqish sabablari hamda profilaktik chora-tadbirlar yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyat hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.