OʻQUVCHILARDAGI XULQ-ATVOR OGʻISHLARINI BARTARAF ETISH MASALALARI - Otaboyeva Dilnoza Solayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda uchraydigan xulq-atvor og‘ishlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda bunday holatlarni bartaraf etishning psixologik usullari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va psixologik xizmat hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.