SAVOD OʻRGATISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASH - Usmonova Sarvinoz (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  savod  o‘rgatishda  pedagogik  texnologiyalarni  qo‘llashning ahamiyati va samaradorligi yoritilgan. Interfaol metodlar, o‘yin texnologiyalari hamda axborot-kommunikatsiya  vositalarining  o‘quvchilarning  o‘qish,  yozish  va  mustaqil fikrlash  ko‘nikmalarini  rivojlantirishdagi  o‘rni  tahlil  qilingan.  Zamonaviy metodlarning dars samaradorligini oshirishdagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.