FONETIKA VA GRAFIKA ASOSLARINI O’RGANISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH - Davronbekova Gulnoza (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  fonetika  va  grafika  asoslarini  o‘rgatishda  pedagogik texnologiyalarni  qo‘llashning  ahamiyati  yoritilgan.  Interfaol  metodlar,  ko‘rgazmali vositalar va  axborot-kommunikatsiya  texnologiyalarining  o‘quvchilarda  tovush-harf munosabatini shakllantirish, to‘g‘ri talaffuz va yozuv ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  zamonaviy  pedagogik  yondashuvlar  ta’lim samaradorligini oshirishga xizmat qilishi asoslab berilgan.