RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA AXBOROT XAVFSIZLIGINI O‘QITISH TEXNOLOGIYALARI - Haqqulov Ibragim Qahramon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya  Ushbu  maqolada  informatika  fanini  o‘qitish  jarayonida  axborot xavfsizligini  shakllantirish  metodikasi  bayon  etilgan.  Axborot  xavfsizligining mazmun-mohiyati,  uni  o‘qitishda  qo‘llaniladigan  pedagogik  yondashuvlar,  didaktik usullar  hamda  ta’limdagi  ahamiyati  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilingan.  Shuningdek, o‘quvchilarda  raqamli  madaniyat  va  kiberxavfsizlik  ko‘nikmalarini  rivojlantirish masalalari yoritilgan.