SUITSID HOLATLARINI OLDINI OLISHDA OILAVA OILA A’ZOLARINING AHAMIYATI - Joʻraqulova Fotima Hasan qizi,; Jamanqulova Dilafruz Eshmuratovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Hamma oilalar ham bolasini baxtiyor kamolga yetkazishni, orzu-havasini ko’rishni istashadi. Shunday ekan, ota-onalar farzandlariga nisbatan beparvo bo’lmasliklari,  uning  ishonchini  qozonishi,  do’stona  munosabatda  bo’lishi, maslaxatlashib u bilan birgalikda biror bir ishni qilishi, uning orzu-istaklari qanday ekanligi bilan qiziqishi, farzandiga vaqt ajratishi lozim. Farzand har qanday vaziyatda ham ota-onasiga suyanishi, oilasidan yordam olishi mumkinligini his etishi kerak.