O’SMIRLIK YOSHIDA KUZATILADIGAN SUITSID SABABLARI VA UNI BARTARAF ETISH USULLARI - Xushvaqtova Feruza Mustafoyevna,; Joʻraqulova Fotima Hasanovna Annotatsiya: Maqolada suitsidning turlari, bosqichlari va psixogik sabablari, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  suitsidning  turlari,  bosqichlari  va  psixogik  sabablari ko’rsatib o’tilgan. Shu bilan birga suitsidni oldini olish, motivlarini aniqlashga doir otaonalar, tarbiyachi va o’qituvchi pedagoglarga muhim tavsiyalar berilgan.