BOLALARNING INTELEKTUAL RIVOJLANISHIDA PSIXOLOGIK QOʻLLAB-QUVVATLASH USULLARI - Matyakubova Maloxat Nurullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bolalarning  intellektual  rivojlanishida  psixologik  qo‘llab-quvvatlashning  ahamiyati,  bilish  jarayonlarini  rivojlantirish  usullari  hamda  oila  va ta’lim muassasasining o‘rni yoritiladi. Shuningdek, bolaning tafakkur, xotira, diqqat va  ijodiy  qobiliyatlarini  rivojlantirishga  qaratilgan  psixologik  yondashuvlar  tahlil qilinadi.