O’SMIRLARDA AGRESSIVLIKNING YUZAGA KELISHIGA TURTKI BOʻLUVCHI OMILLAR - Sharopova Durdona Nosirovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlarda agressivlikning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik, ijtimoiy va oilaviy omillar yoritiladi. Shuningdek, agressiv xulq-atvorning oldini olish va uni kamaytirishning samarali usullari tahlil qilinadi.