BOSHLANGʻICH SINF O’QUVCHILARIDA OʻZLASHTIRISHDAGI MUAMMOLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Cho'tboyeva Mohinur Hamroqulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarida  o‘zlashtirishdagi muammolarning psixologik sabablari hamda ularni bartaraf etishning samarali usullari yoritiladi.  Shuningdek,  o‘quvchilarning  bilish  jarayonlarini  rivojlantirish  va motivatsiyani oshirish masalalari tahlil qilinadi.