O‘SPIRINLARDA MUVAFFAQIYATGA ERISHISH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK USULLARI - Xolbekova Dilbarxon Xomidjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘spirinlarda  muvaffaqiyatga  erishish  ko‘nikmalarini shakllantirishning psixologik-pedagogik jihatlari, motivatsiya va shaxsiy rivojlanish omillari yoritiladi. Shuningdek, ta’lim jarayonida samarali metod va yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilinadi.