O’SMIR YOSHDAGI BOLALARNING SALBIY XULQ-ATVOR MUAMMOSI - Mahkamova Dilafruz Muzaffar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smir  yoshdagi  bolalarda  salbiy  xulq-atvorning  yuzaga kelish  sabablari,  psixologik  omillari  hamda  ularni  bartaraf  etish  yo‘llari  yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.