XULQ-ATVOR OGʻISHUVLARI: PROFILAKTIKA VA KORREKSIYA - Sharipova Odina Akmal qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  xulq-atvor  og‘ishuvlari  (deviant  xulq)ning  psixologik sabablari, ularni erta aniqlash, profilaktika qilish va korreksion ishlarni tashkil etish usullari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.