INSON ONGIDA E’TIBORNING SHAKLLANISH JARAYONI VA UNING NAZARIY TALQINLARI - Yorova Nigora Boymurodovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  inson  ongida  e’tiborning  shakllanish  jarayoni,  uning psixologik  mohiyati  hamda  turli  nazariy  yondashuvlar  asosida  talqin  qilinishi yoritiladi.  Shuningdek,  e’tiborning  bilish  jarayonlaridagi  o‘rni  va  rivojlanish bosqichlari tahlil qilinadi.