BOLALIK DAVRIDA MUSTAQIL BOʻLISH VA OʻZIGA NISBATAN ISHONCHNI SHAKLLANISHI - Normurodova Mahzuna Asqaraliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bolalik  davrida  mustaqillikning  shakllanishi,  o‘ziga ishonchning rivojlanishi hamda ushbu jarayonga ta’sir etuvchi psixologik va ijtimoiy omillar  yoritiladi.  Shuningdek,  oila  va  ta’lim  muassasasining  bu  jarayondagi  o‘rni tahlil qilinadi.