YOSH DAVRLARI PSIXOLOGIYASI VA PEDAGOGIK PSIXOLOGIYADA YOSH DAVRLARINI TABAQALASH MUAMMOLARI - Ataxonova Muhayyo Muhtarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yosh davrlari psixologiyasi va pedagogik psixologiyada yosh davrlarini  tabaqalash  muammolari,  ularning  ilmiy  asoslari  hamda  rivojlanish bosqichlari  yoritiladi.  Shuningdek,  yosh  davrlarini  to‘g‘ri  aniqlashning  ta’lim  va tarbiya jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi.