BOLALARDA PSIXOLOGIK TAFAKKUR VA IJODKORLIKNI RIVOJLANISHI - Ramazonova Dildora Majitovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda psixologik tafakkur va ijodkorlikning rivojlanish jarayoni, unga ta’sir etuvchi omillar hamda ta’lim va tarbiya jarayonidagi ahamiyati yoritiladi.  Shuningdek,  bolalarning  mustaqil  fikrlashi,  tasavvuri  va  ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.