O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH MASALALARI HAMDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR - Ravshanova Dilorom Usmonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarni  kasb-hunarga  yo‘naltirish  masalalari,  kasb tanlash  jarayonining  psixologik  xususiyatlari  hamda  bu  boradagi  zamonaviy yondashuvlar  yoritiladi.  Shuningdek,  kasbga  yo‘naltirishda  psixolog,  o‘qituvchi  va ota-onalarning o‘rni tahlil qilinadi.