QIZLARGA NISBATAN ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Abdullaeva Rayxan Jaqsiliq qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  qizlarga  nisbatan  zo‘ravonlikni  oldini  olishning  psixologik masalalari, uning sabablari hamda profilaktik choralari yoritiladi.  Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning bu jarayondagi roli tahlil qilinadi.