JAHON DINLARI TOʻGʻRISIDA - MASAIDOVA MALOXATXON NAZMIDDINOVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  muallif  jahon  dinlari  tarixi,  xususiyatlari,  vazifalari  va vazifalarini  atroflicha  tahlil qiladi.  Xususan,  buddizmni  koʻrib  chiqib,  uning  paydo boʻlish tarixini, uning xristian va islom dinlaridan farqini bayon qiladi. Tarixiy ketma-ketlikda xristianlik va islom dinini bayon etadi. Kalit soʻzlar: Din, tarix, buddizm, xristianlik, islom, amrlar, m