EKOLOGIYA VA ATROF MUHITNI HIMOYA QILISH BU HAR BIR INSON HAYOTI, FAOLIYATI, XAVFSIZLIGI UCHUN NECHOG‘LIK MUHIM VA ZARUR - Jo‘rayeva Muyassar Safarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ekologiya va atrof muhitni himoya qilish har bir inson hayoti va faoliyati uchun  muhim  ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqolada  ekologiyaning  ahamiyati, atrof  muhitning  muhofazasi  va  insoniyatning  bu  jarayondagi  roli  haqida  batafsil ma'lumot beriladi.