“WARM DROP” — INFUZION SUYUQLIKLARNI ISITISH QURILMASI - Maxmudov Sanjar Yo‘ldashali o‘g‘li,; Yunusova Mohira Rustam qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada infuzion terapiya jarayonida paydo boʻladigan harorat  nazorati  muammosi  va  uni  hal  etishga  qaratilgan  “Warm  Drop”  qurilmasi loyihasi ilmiy nuqtayi nazardan tahlil qilinadi. Qurilmaning texnik tuzilishi, ishlash prinsipi,  klinik  ahamiyati  va  bozordagi  afzalliklari  koʻrib  chiqiladi.  Maqolada mikrokontroller boshqaruviga asoslangan avtomatik harorat nazorati tizimining tibbiy muassasalarda qoʻllanilishi mumkinligi asoslanadi.