BIZNING SEVIMLI MAKTABIMIZ - Boltayev Ibrohimbek,; Ollaberganova Nozimaxon,; Olimboyeva Nilufar,; Aminboyev Behruzbek, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  maktab  hayoti,  o‘quvchilarning  bilim  olish  jarayoni,  sport musobaqalari  va  tartib-intizomga  rioya  qilish  haqida  so‘z  yuritiladi.  Shuningdek, o‘quvchilarning kelajakdagi orzu-maqsadlari,  Vatanga  muhabbati  hamda  ustozlarga bo‘lgan  hurmati  yoritilgan.  Maqolada  bilimli,  odobli  va  Vatan  ravnaqiga  hissa qo‘shadigan inson bo‘lib ulg‘ayishning ahamiyati keng bayon etiladi.