OILAVIY MUHIT VA BOLALARDA JINOYATCHILIKKA MOYILLIK: PROFILAKTIK CHORALAR - Norboboyev Shaxobiddin Shoymardonovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  oilaviy  muhitning bolalar tarbiyasiga ta’siri, bolalarda jinoyatchilikka moyillikni yuzaga keltiruvchi asosiy omillar hamda ushbu holatlarning  oldini  olishda  O‘zbekiston  Respublikasi  ichki  ishlar  organlarining profilaktik  faoliyati  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  voyaga  yetmaganlar  o‘rtasida huquqbuzarliklarning oldini olish bo‘yicha profilaktik chora-tadbirlar yoritilgan.