BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING YOSH VA IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Kamoldinov Islomjon Kamoldinovich; Saydaliyeva Mashrabxon Muxtorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining yosh va ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, ularning psixik rivojlanish bosqichlari, ta’lim jarayonidagi o‘ziga xos jihatlari  hamda  ijtimoiy  muhitning  bola  shaxsiga  ta’siri  yoritilgan.  Shuningdek, boshlang‘ich  ta’lim  davrida  o‘quvchilarning  diqqat,  xotira,  tafakkur  va  muloqot ko‘nikmalarining shakllanishi psixologik jihatdan tahlil qilingan.