TA’LIM TIZIMIDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISH OMILLARI - Rafiqova Mohida Sobutxonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  ta’lim  tizimida  sog‘lom  psixologik  muhitni  shakllantirish omillari,  o‘quvchi  va  o‘qituvchi  o‘rtasidagi  munosabatlar,  maktab  jamoasidagi ijtimoiy-psixologik holat hamda ta’lim sifatiga ta’sir etuvchi asosiy psixologik jihatlar yoritilgan. Shuningdek,  maktab psixologi, pedagoglar va ota-onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.