TA’LIM TIZIMIDA HAMKORLIKKA ASOSLANGAN O‘QITISH TEXNOLOGIYALARINING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Pirmatova Nargiza Kenjaboy qizi; Qurbonboyeva Surayyo Toxirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  ta’lim  tizimida  hamkorlikka  asoslangan  o‘qitish texnologiyalarining  psixologik  ahamiyati,  o‘quvchilarning  ijtimoiy  va  emotsional rivojlanishiga ta’siri hamda guruhiy faoliyatning o‘quv jarayonidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek,  hamkorlikda  o‘qitish  texnologiyalarining  motivatsiya,  kommunikativ ko‘nikmalar va ijtimoiy moslashuvni rivojlantirishdagi roli tahlil qilingan.