MAKTABDA OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH ISHLARI:MUAMMO VA YECHIMLAR - Sultonova Charos Salimova, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA    Ushbu maqolada maktabda o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarining mazmuni,  ularning  psixologik-pedagogik  asoslari  hamda  bu  jarayonda  uchraydigan muammolar  va  ularning  yechimlari  yoritilgan.  Shuningdek,  o‘quvchilarning qiziqishlari, qobiliyatlari va shaxsiy xususiyatlarini hisobga olgan holda kasb tanlashga yo‘naltirishning ahamiyati tahlil qilingan.