SHAXS TEMPERAMENTINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Norbayeva Risolat Xolmatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  shaxs  temperamentining  ijtimoiy-psixologik  xususiyatlari, uning  inson  faoliyati,  muloqoti  va  jamoadagi  munosabatlariga  ta’siri  yoritiladi. Shuningdek, temperament turlarining shaxs rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilinadi.