BADMINTON OLAMIGA BIRINCHI QADAM - А.T.Sаydullаyev, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Uch maqola badminton sport turiga endigina qadam qoʻyayotgan yangi  boshlovchilar uchun  amaliy  qoʻllanma  yangi  boshlovchilar  uchun.  Maqolada badmintonning  texnikasi,  oʻyin  texnikasi,  maydonda  toʻgʻrilanish  (futtvork)  hamda kasalliklarning oldini olish usullari sodda tilda tushuntirilgan. , yangi oʻyinchilar uchun toʻgʻri raketka, kiyim va shatlkok (patli koptok) tanlash boʻyicha muhim tavsiyalar berilgan.  Maqoladan  koʻzlangan  asosiy  maqsad  —  kitobxonda  ushbu  sport  turiga nisbatan  yuk tashish  va birinchi  mashgʻulotlarni tizimli  va  xavfsiz ishlab  chiqarish koʻmaklashishdan iborat.