MODERN TECHNOLOGY IN TEACHING: TOOLS, METHODS AND IMPACT - Ziyodullayeva Maftuna Ixtiyor qizi,; Nasiba Karimova (daughter of Abdullo), (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqola  zamonaviy  ta'lim  muhitida  texnologiyaning  ko'p  qirrali  rolini o'rganadi.  Unda  an'anaviy  pedagogik  yondashuvlarni  o'zgartirayotgan  sun'iy intellektga asoslangan o'quv platformalari, virtual reallik simulyatsiyalari va onlayn hamkorlik muhitlari kabi turli innovatsion vositalar va usullar ko'rib chiqiladi. Maqola ushbu  texnologiyalarning  talabalar  faolligi,  shaxsiylashtirilgan  ta'lim  tajribalari  va ta'limni  yetkazib  berishning  umumiy  samaradorligiga  sezilarli  ta'sirini  tahlil  qiladi. Yakunida,  u  o'qituvchilarning  yanada  dinamik  va  qulay  o'quv  ekotizimlarini rivojlantirish uchun ushbu yutuqlarga moslashish va ulardan foydalanish zarurligini ta'kidlaydi.