NARRATIVE STRATEGIES IN FEMALE-CENTERED FICTION - RAZZAQOVA MADINAXON IQBOLJON QIZI (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  ayol  markazli  badiiy  asarlarda  qo‘llaniladigan  narrativ strategiyalar tahlil qilinadi. Zamonaviy nasrda ayol qahramonlarning ichki dunyosini ochib  berishda  ichki  monolog,  retrospektiv  tasvir,  psixologik  detal  va  subyektiv hikoyalash  usullarining  o‘rni  o‘rganiladi.  Shuningdek,  ayol  tajribasi,  ruhiy kechinmalar va ijtimoiy muammolarning badiiy ifodasi zamonaviy adabiyot misolida ko‘rib chiqiladi.