SOG’LOM O’QUVCHILARNING INKLYUZIV TA’LIMGA JALB QILINGAN O’QUVCHILARGA NISBATAN MUNOSABATLARINING PEDAGOGIK TAHLILI - G'oyibnazarova Zohida Egamberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Imkoniyati  cheklangan  yoki  maxsus  ehtiyojli  bolalar  ta’lim tarbiyasi masalasi bugungi kunda davlat siyosati darajasiga ko’tarilmoqda. Tanganing ham  ikki  tomoni  bo’lgani  singari  inklyuziv  ta’limga  jalb  qilingan  o’quvchilarga sog’lom bolalarning fikrlari va his tuyg’ularini o’rganish va ularga maxsus ehtiyojli bolalarga nisbatan samimiy munosabatlarini shakllantirish muhim ahamiyat kasb etadi.