QIZLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH, ERTA TURMUSH VA ERTA TUG`RUQNI OLDINI OLISH”NI IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - G'anixoʻjayeva Guliruxsor Xakimjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  zamonamizning  dolzarb  muommosi  erta turmush  to’g’risida  kerakli  va  muhim  fikrlar  keltirilgan.  Barcha  kitobxonlar  uchun mo’ljallangan.