BIR XONALI SONLARINI QO‘SHISHDA INTERAKTIV TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Normatova Gavhar (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA   Ushbu maqolada «Bir xonali sonlarni qo‘shish» mavzusini o‘rgatishda interfaol metodlarning qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi. Maqolada  interfaol metodlarning samarali usullari  va  ularni  matematik  darslarda  qanday  qo‘llash  haqida  amaliy  tavsiyalar beriladi.  Bu  metodlar  o‘quvchilarning  faol  ishtirokini  ta'minlab,  matematik tushunchalarni o‘zlashtirishni samarali qiladi.