XULQ-ATVOR OG‘ISHUVLARI: DIAGNOSTIKA VA KORREKSIYA - Ro‘ziboyeva Azizaxon Abduqahhorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Xulq-atvor  bu  kishilarning  atrofidagi  muhitga  bo‘lgan munosabatini  ifodalab  beruvchi  xususiyat  bo‘lib,qadim  zamonlardan  e’tirof  etib kelinadigan  tushuncha.Og‘ishgan  xulq  atvor  esa  jamiyat  me’yorlarining  og‘ishgan harakatlar tizimidir.