O‘QUVCHILAR ORASIDAGI KONFLIKTNI HAL QILISHDA MAKTAB PSIXOLOGINING ROLI - Ro‘ziboyeva Azizaxon Abduqahhorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Konfliktlar inson hayotining ajralmas qismi hisoblanadi, chunki har bir inson o‘z hayoti davomida konfliktlar bilan to‘qnash keladi. Konfliktlar tabiiy hodisa  bo‘lib,  konflikt  bilan  to‘g’ri  munosabat  o‘rnatish  inson  tarbiyasi,  uning shakllanishining zaruriy talablaridan biridir