NEMIS TILI DARSLARIDA INTERAKTIV METODLARNING AHAMIYATI - Olimjonova Zeboxon Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nemis tili darslarida interaktiv metodlardan foydalanishning  pedagogik  ahamiyati  tahlil  qilingan.  Xususan,  “Aqliy  hujum”, “Rollenspiel”, “Case study”, guruhli ishlash va loyiha asosida o‘qitish metodlarining o‘quvchilarning  kommunikativ  kompetensiyasini  rivojlantirishdagi  o‘rni  yoritilgan. Shuningdek,  axborot-kommunikatsiya  texnologiyalarini  interaktiv  metodlar  bilan uyg‘unlashtirishning afzalliklari ilmiy manbalar asosida asoslab berilgan.