SAVOD OʻRGATISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASH - Berdimamatova Fotima (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu tezis savod oʻrgatish jarayonida pedagogik texnologiyalarni qoʻllashning nazariy  va  amaliy  jihatlarini  tahlil  qiladi.  Unda  anʼanaviy  oʻqitish  usullarining cheklovlari  va  zamonaviy  pedagogik  texnologiyalarning  oʻquvchilarning  mantiqiy fikrlashini, ogʻzaki va yozma nutqini rivojlantirishdagi ahamiyati koʻrib chiqiladi.