MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA DIREKTOR O‘RINBOSARINING TA’LIM JARAYONINI MUVOFIQLASHTIRISHDAGI BOSHQARUV MEXANIZMLARI - Shaminova Nargiza Nizamiddinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimida  direktor o‘rinbosarining  ta’lim  jarayonini  muvofiqlashtirishdagi  boshqaruv  faoliyati, innovatsion yondashuvlar hamda ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni yoritilgan.