BOLALARDA O‘SMIRLIK DAVRIGA XOS TARBIYASI “QIYIN”LIK HOLATLARINING O‘RGANILISHI - Tangiqulova Gulzoda Xonimqulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davriga xos tarbiyasi “qiyin” bo‘lgan bolalarning psixologik  xususiyatlari  va  ularning  kelib  chiqish  sabablari  yoritilgan.  O‘smirlik davrida yuzaga keladigan emotsional o‘zgarishlar, xulq-atvordagi muammolar hamda ularni o‘rganishning psixologik jihatlari tahlil qilingan. Shuningdek, tarbiyasi qiyin o‘smirlar bilan ishlashda o‘qituvchi, psixolog va ota-onalarning hamkorligi muhimligi haqida fikr yuritilgan.